30 Nisan 2018 Pazartesi

YEPYENİ KARIŞIM ÇAYLAR ❤︎




Nisan ayının son yazısıyla Mayıs’a hoşgeldin diyoruz. Bahar ayının iyice kendini hissettirdiği Mayıs sevgiyle, hoşgörüyle ve güzel yeniliklerle gelsin diliyoruz.

Yenilikler demişken biz de bu güzel ayı yine yeni çaylarımızla karşılayalım istedik. Hem sıcak hem soğuk olarak keyifle içebileceğimiz yeni karışımlar hazırladık.

Aroması ve lezzeti ile içimizi serinletmesi için mandalina dilimleri ile yeşil çayı ve baharda ilk olarak açan bitkilerden olan nergis çiçeği yapraklarını buluşturduk. Yeşil çayın hücre yenileyici, bağışıklık güçlendirici etkilerine mandalina dilimleri ile yüksek vitamin oranı eklenmiş oldu. Nergis çiçeği detoks etkisine sahiptir ve temizleyici özelliği vardır. Sıcağı kadar soğuk çayı da oldukça lezzetli olan bu karışımı denemenizi tavsiye ederiz.

Diğer bir yeni çayımız Earl Grey Lavanta. Yıllardır bir klasik olan bergamotlu siyah çaya bu çayda lavanta taneleri eşlik ediyor. Etkin bir aroması olduğundan lavanta tanelerini karışımda çok hassas bir oranda kullandık ki çayın lezzetinde bir tek lavanta aroması baskın olmasın. Böylece bergamot ve lavantanın birleşiminden harika bir lezzet ortaya çıkıyor. Hem dinçlik veren hem de lavantanın gücüyle sakinleştiren ve sindirim sistemini rahatlatan bu karışımı da hem sıcak hem soğuk olarak içebilirsiniz.

Rooıbos Dream çayımız da ailemizin yeni üyelerinden. Daha önceki birçok yazımızda Rooibos çayına ve faydalarına değinmiştik. Kafein içermeden dinçlik ve enerji veren antioksidan oranı çok yüksek ve birçok vitamin içeren Rooibos çayına bu karışımda muz ve çilek özleri eşlik ediyor. Daha yumuşak ve meyvemsi lezzetiyle soğuk olarak da sıcak günlerde vazgeçilmez çaylarımızdan biri oldu bile bizim için.

Bizim için yenilikler çok önemli ve değerli.

❤︎

O yüzden farklı yeni karışımlar üzerindeki çalışmalarımız da devam ediyor. Güzel bir hafta dileğiyle yeni yazılarımızda buluşmak üzere sevgilerimizi iletiyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder